Monday, April 25, 2011

IMPIAN YAng belum tercapai

Assalamualaikum...terlalu lama aku menyepi,blog ini aku tinggalkan sepi, sepatutnya aku harus mengupdatenya seNTIASA Tetapi entahlah aku tak tahu nak cerita apa walaupun terlalu banyak benda yang hendak aku tulis, berita gembira, geram sedih dll. Tetapi biarlah ku pendamkan saja di sudut kamar hatiku ini.

Cuma aku nak berkongsi , aku sudah mula belajar memandu. Kesuntukan masa tidak berpeluang untuk aku selalu gi belajar memandu. Banyak benda yang hendak aku bereskan dulu. Kesempitan, kewangan yang ciput...semuanya itu ini hendak....tp aduyai kena banyak bersabar. Insya Allah andainya kamu bersyukur Allah akan tambahkan lah lagi rezeki kamu...amin..


Aku teringin nak cari pendapatan untuk menampung kehidupan kami...tetapi apa yang harus aku buat Kawan2 si surau selalu je datang rumah menjual tudung,kerongsang, semuanya nak cari duit lebih, nasib baiklah aku ini tidak rambang mata, walaupun di pujuk. Berfikir 100 kali dulu, dahulukan yang lebih penting. Banyak benda anak nak belajar, itu yang utama..nak pergi ke Mekah dll. Impian itu aku hanya mampu berserah kepada Allah semoga di limpahkan rezeki aMIN...

0 comments: