Friday, November 11, 2011

salam kangen

Lamanya tak tulis blog, bukan malas ke apa ke tp It problem, alhamdulillah hari ni baru ok. Takde apa cerita menarik cuma sedikit cerita raya....

Tahun ni setelah dua tahun aku beraya kat sini baru dapat merasa daging korban orang surau bagi. Baik sungguh hati Pak Mail walaupun suami dan anakku tak menolong tp dia simpan untuk kami. Dialah juga orang yang membela aku ketika aku langgar surau bulan ramadhan lepas. Tu time takde lesen hihihi. Kenangan sampai sekarang masih berlubang simen tu..

Esok anakku dah nak balik KB cepatnya masa berlalu sedihlah aku tinggal sorang2 huk huk huk hati seorang ibu sedih ler. Yalah kalau ada dia boleh ler ajak teman gi mana2, ni sorang2 tak seronok...Apakan daya.....

0 comments: