Saturday, March 19, 2011

Strawberry Park

Usia perkahwinanku tahun ini genaplah tujuh belas tahun Ogos nanti, alhamdulillah syukurlah kepada Allah kerana telah memanjangkan jodoh dan usia kami. Sepanjang usia perkahwinan kami inilah kali pertama my hubby membawa aku dan Hafiz ke Cameron Highlands. Dapat separuh harga kerana selalu beli barang dekat Sogo.

Pagi tadi dengan menaiki ETS kami turun ke Ipoh dan ambik teksi ke Cameron, harga tak payah cakaplah. Tetapi sekali sekala tidak salah untuk melihat ciptaan Allah. Sekali sekala teringin juga keluar dari tempat persembunyian hehehe.(Al maklumlah sekala sekala saja dapat jalan2).

Terima kasih suamiku kerana sanggup buat apa saja demi aku. Tak mengapalah abang walau bagaimanapun keadaan kita, kita berhak untuk bahagia, walaupun kesihatan abang semenjak akhir2 ini semakin merosot tetapi aku tetap sayang dan hormatkan abang sebagai suamiku pertama dan terakhir insya Allah.

Insya Allah besok jalan2 pergi ke ros garden dan hari isini pulang ke BTP. Sebelum 27 Hafiz harus pulang ke KB untuk menyambung semula pengajiannya. Kalau tiada aral insya Allah berjumpa lagi dengan anakku ramadhan nanti.....

0 comments: