Friday, November 2, 2012

teruknya blog aku

Tak nak tulis blogpun nak tulis, tp bila tengok blog ni dah macam tak lalulah pulak, tak cantik dan entah bila nak tukar ke rumah baru. Janji anakku lepas SPM nak ubah  blog ibu biar nampak ceria .


Malam2 begini  masih takde  idea, memang takde bakat nak menulis seperti orang lain.Kalau dulu bersemangat sekarang ni hanya tinggal kenangan. Mujurlah juga masih ada blog ini tempat aku mencari ilham walaupun sepatah dua kata tak mengapalah asalkan blog ini tidak aku tinggal terus. Mentanglah dah sibuk2 dengan fb, twitter janganlah blog di lupakan. Banyak kenangan di sebalik blog ini. Insya Allah andai di beri idea akan aku tulis apa sahaja walaupun hanya sepatah ayat.


0 comments: