Wednesday, July 16, 2008

hafiz


























Insya-Allah bila ada masa nanti hendak jugak bercerita ketika family day di Duta Village Beach Resort pada 12. Julai yang lepas, tetapi nampaknya sekarang belum ada kesempatan lagi. Banyak gambar-gambar di sana tetapi gambar orang mana boleh tayang kat sini marah nanti mereka tu hihihi. Ni gambar terbaru Hafiz. Dia sudah banyak berubah, agak pemalu berbanding sebelum ini. Mungkin itu di antara perubahan untuk melangkah ke alam remaja.

2 comments:

salams, akak dah lama saya tak jenguk blog akak rupanya dah tukar url ek.. wah hafiz dah besar panjang nampak.. dah nampak berisi sikit.. apa pun moga menjadi anak yang soleh.. ameen

Keshi...hampir tak pasan ni keshi kalu cam ngan klik2 nih ek? yalah hafiz dah besar..citerpun dah lainlah kesih..moga2 anak2pun sihat dan tembam ek......